H0 Dieseltreinstel Northlander ONR Marklin 39705

PREORDER
€ 1.099,00
Preorder
Datum Toegevoegd
232622
De verzendkosten voor bestellingen onder € 150, zijn € 7,95. Afhalen in onze winkel in Rotterdam kan ook en is natuurlijk GRATIS.

Diesel treinstel "Northlander"

Voorbeeld: Diesel treinstel "Northlander" van de Ontario Northland Railway (ONR), Canada. (Voormalig diesel treinstel RAm TEE). 4-Delig stel in de kleuren hemelsblauw en geel. 1 Motorwagen, 1 coupé wagon, 1 restauratierijtuig, 1 wagon met stuurstand. Dieseltreinstel nummer 1981. Model in de uitvoering van de jaren '80.
Model: 4-Delig treinstel. Met digitale mfx+ decoder met uitgebreide geluids- en lichtfuncties. Centraal in de motorwagen ingebouwde hoogvermogens aandrijving met vliegwiel. In beide 3-assige draaistellen worden twee assen door middel van een cardan aangedreven. Antislip banden. Met standaard ingebouwde binnenverlichting in het coupé rijtuig, het restauratie rijtuig en het passagiers rijtuig. Met de rijrichting wisselend 3 punts frontsein en 2 rode sluitlichten. Frontseinen en binnenverlichting zijn analoog ingeschakeld en in het digitaal bedrijf apart te bedienen. Verlichting in de bagage afdeling van de motorwagen is digitaal apart te bedienen. De verlichting in de motor ruimte en in de machinistencabines van motorwagen en stuurstand rijtuig zijn digitaal onafhankelijk te bedienen. De classificatie verlichtingen aan beide zijden van de trein zijn digitaal schakelbaar. Verlichting middels onderhoudsvrije, warm-witte en verschillend gekleurde lichtdiodes (LED). Meeverende, meerpolig stroomvoerende, speciale koppelingen tussen de delen van het treinstel zorgen voor een doorlopende electrische verbinding in de hele trein. Automatische omschakeling met wisseling van de rijrichting tussen de sleepcontacten van motorwagen en stuurstandrijtuig. Veel los gemonteerde details. Aan beide einden een nagebootste (niet functionele) Scharfenberg koppeling. Kleinst berijdbare radius is 437,5 mm. Het rijden op radius 1 is mogelijk, alleen komt de trein dan binnen het lichtruim profiel! Totale lengte van het dieseltreinstel over de koppelingen gemeten is ca. 113 cm.

Eigenschappen diesel treinstel "Northlander":

  • Voorbeeldgetrouwe modelvariant op basis van het nieuwe ontwerp van de RAm TEE.

  • Zware, metalen uitvoering.

  • Speelwereld digitale mfx+ decoder met uitgebreide geluids- en lichtfuncties.

  • Standaard ingebouwde binnenverlichting, digitaal te schakelen.

  • Standaard ingebouwde verlichting in motorruimte en machinistencabines, digitaal te bedienen.

  • Aparte classificatie verlichtingen aan beide einden van de trein digitaal te bedienen.

  • In de motorwagen ingebouwde hoogvermogens aandrijving met vliegwiel, 4 aangedreven assen.

 

U kunt de volgende bestanden bij dit product downloaden:

Meer informatie
Artikelnummer MAR39705
EAN 4001883397054
Merk Marklin
Schaal H0 - 1:87
Eigenschappen Diverse Spoorwegmaatschappijen, Treinstellen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing