Carrera

Carrera GO/132/Digital Evolution racebanen

Carrera staat al meer dan vijftig jaar aan de top als kwaliteitsmerk van slot car racebanen. Gedurende de afgelopen decennia heeft het merk de markt veroverd met vernieuwende ontwikkelingen, waaronder digitale techniek die het, zoals op een echt circuit, mogelijk maakt met meer dan twee auto’s op de baan te rijden en elkaar op hoge snelheid in te halen. Met extra auto’s, aanvullende baanstukken en accessoires kan het circuit vrijwel eindeloos worden uitgebreid. Dit geldt zeker voor de bij kinderen zeer populaire Carrera GO auto's. Behalve racebanen biedt Carrera een aantrekkelijk programma van radiografisch bestuurbare modellen. Carrera biedt gegarandeerd spanning en spelplezier voor iedereen! Lees meer..

Meijer en Blessing Hobby is dé Carrera shop van Rotterdam en omstreken. Het actuele, beschikbare aanbod van Carrera artikelen vindt u op onze website. Bestellen gaat online eenvoudig via onze webshop. Uiteraard bent u ook in onze winkel te Rotterdam van harte welkom voor deskundig advies.

Producten 1-36 van 335

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Carrera GO!!! (Schaal 1:43) Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

GO!!! is sinds twintig jaar hét racebanenprogramma voor kinderen vanaf 6 jaar, met aantrekkelijk geprijsde startsets, ruime keuze in losse auto’s en andere toebehoren, zoals extra baanstukken, loopings en een rondenteller. GO!!! is tevens bekend van de vele herkenbare thema’s, waaronder Mario Kart, Star Wars en niet te vergeten: de RB14 Red Bull Racing van Max Verstappen! Voor GO!!! banen zijn vervangende transformator (voeding), aansluitstuk (Black Box / Control Unit), handregelaars (controllers), geleiders en sleepcontacten te koop.


Carrera Evolution (Schaal 1:32)
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Deze serie is het centrum van het Carrera-programma. auto’s en accessoires zijn in schaal 1:32 uitgevoerd. De Evolution baanstukken zijn de breedste van alle racebaanmerken waarmee de racewagens vooral in de bochten meer uitwijkruimte hebben en minder snel van de baan raken. Tevens zijn de baandelen voor slotraceauto’s in de grotere schaal 1/24 geschikt. De banen zijn met een variëteit aan extra baanstukken onbeperkt te verlengen. Accessoires zoals een rondenteller, racefiguren, baanmarkeringen en tribunes bieden opties de fraaiste en uitdagendste circuits te bouwen. De automodellen van Evolution zijn realistische weergaven van raceauto’s uit rally, DTM en F1 met net als in werkelijkheid een uitgebalanceerd zwaartepunt. Toevoeging van magneten zorgt voor een stabiele wegligging. Voor Evolution banen zijn basisdelen zoals transformator (voeding), aansluitstuk (Black Box / Control Unit), handregelaars (controllers), geleiders, slepers en banden te vervangen. Carrera Evolution kan naar digitaal (Digital 132) worden uitgebreid.


Carrera Digital 132 (Schaal 1:32)
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Digital 132 biedt de ultieme racebeleving! Het is een variant van Carrera Evolution waarbij het mogelijk is met maximaal zes auto’s op één baan te rijden. Een Control Unit (aansluitstuk) stuurt via digitale handregelaars een decoder in de auto’s aan. Elke afzonderlijke handregelaar is aan een eigen, in de auto ingebouwde decoder gekoppeld. Zo bestuurt iedere coureur evenals in het ec