Busch

Busch

| Scenery, Veldspoor en LandschapsbouwDe Duitse modelbouw firma Busch heeft met een assortiment van ruim 1000 artikelen alles voor de modelspoorbaan op het gebied van landschapsbouw, zoals grasmatten, bomen, gewassen, strooimaterialen, water, tunnels, wegen en wegmarkering, muurplaten en talloze bouwdoosjes met objecten voor stad, dorp, industrie en platteland. Ter verdere aankleding biedt Busch een breed programma automodellen in H0 en N; elektronica zoals verlichting, baansignalering, geluidsmodules en zelfs een veldspoorbaan met minuscule, rijdende locomotiefjes. Uiteraard is ook het koudere jaargetijde vertegenwoordigd: kerstbomen met ledverlichting in H0, N en Z, plus alle toebehoren voor het maken van een sfeervol winterlandschap. Lees meer

Producten 1-36 van 1346

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Nieuwsgierig naar hoogwaardige modelbouwproducten en adembenemende scenery voor jouw modelspoor?

Ontdek het uitgebreide assortiment van Busch, dé autoriteit in de wereld van modelbouw. Van gedetailleerde miniaturen tot realistische landschapselementen, wij bieden alles wat je nodig hebt om je modelspoorbaan tot leven te brengen. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer jouw eigen meesterwerk met Busch!

Ontdek de rijke geschiedenis van Busch, een pionier op het gebied van modelbouw sinds jaren.

Met decennia aan ervaring en expertise hebben we ons gepositioneerd als een toonaangevend merk in de modelbouwsector. Sinds onze bescheiden start hebben we voortdurend geïnnoveerd en geperfectioneerd, met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Vertrouwd door modelbouwers over de hele wereld, blijven we streven naar perfectie in elk detail, waardoor Busch synoniem staat voor excellentie in modelbouw.
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing