Bburago

Bburago |

AutominiaturenOntdek de wereld van bburago, de toonaangevende naam in hoogwaardige schaalmodellen en miniatuurauto's. Met een rijke geschiedenis en een passie voor nauwkeurigheid, biedt bburago een uitgebreide collectie schaalmodellen van iconische auto's, motorfietsen en vrachtwagens. Onze modellen stralen vakmanschap uit en worden met zorg vervaardigd, met oog voor elk detail, van de carrosserie tot het interieur. Of u nu een liefhebber bent van klassieke auto's, moderne superauto's of motorsport, bburago heeft voor elk wat wils. Ontdek onze uitgebreide reeks collecties en series, waaronder de legendarische 1:18 en 1:24 modellen, en voeg de perfecte finishing touch toe aan uw verzameling. Met bburago kunt u de passie voor auto's tot leven brengen in de palm van uw hand. Ontdek bburago vandaag en ervaar de precisie, kwaliteit en liefde voor auto's die ons merk kenmerken.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Geschiedenis van BBurago
Martoy's evolueerde in 1976 tot BBurago, met 'B' verwijzend naar de familienaam Besana en het stadje Burago di Molgora. Tot het faillissement in 2005 werden de modellen daar vervaardigd. In de jaren '80 domineerde BBurago de markt voor 1:18 modelauto's, maar het succes leidde uiteindelijk tot hun ondergang door toenemende concurrentie en goedkopere productie door merken zoals het Chinese Maisto. In 2007 verwierf Maisto de merknaam, waardoor BBurago's erfgoed voortleeft met voortdurende releases van nieuwe modellen.


Gedetailleerde meesterwerken
BBurago's samenwerkingen met automerken resulteerden in verbluffend gedetailleerde modellen, met werkende besturing, prachtige motoren en nauwkeurige instrumentenpanelen. Van werkende vering tot verwisselbare wielen, elk model ademt authenticiteit. Het assortiment omvatte oorspronkelijk jaren '30-modellen en evolueerde naar de jaren '50, '60 en moderne auto's. De Europese focus omvatte iconen zoals de Fiat 500 en Jaguar XK-E roadster. Niet te missen zijn de Diamond, Super en Gold series met meer dan dertig modellen in diverse kleuren, evenals de Grand Prix-lijn met tien Formule 1 en Indy-modellen. Ontdek de tijdloze pracht van BBurago's meesterwerken, nu voortgezet door Maisto.

Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing