Pre-orders

Ik zie dat een artikel de 'Pre-order' status heeft, hoe zit dat?

Wanneer wij van onze leverancier bericht krijgen dat er een nieuw artikel aankomt, kunnen wij dit alvast invoeren op onze webshop. Informatie over dit nieuwe artikel zal dan, voor zover beschikbaar, vermeld worden evenals de verwachtte leverdatum. Deze datum is vaak bij benadering en onderhevig aan verandering. Wanneer u dit artikel als pre-order besteld kunnen wij onze inkoop daarop afstemmen en zorgen we ervoor dat u meteen bij uitlevering op de hoogte wordt gesteld zodat u het artikel kunt afhalen. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor verzenden te kiezen.

Moet ik meteen betalen?

Ja, u rekent het volledige aanschafbedrag af bij uw bestelling. U hoeft dan als het artikel beschikbaar komt niets meer te betalen. Uitzonderingen zijn in uitzonderlijke gevallen mogelijk als er bijvoorbeeld extra verzendkosten zijn of als het artikel bij levering een andere prijs heeft gekregen. U kunt natuurlijk altijd van uw aankoop afzien als u het met eventuele extra onvoorziene kosten niet eens bent. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Ben ik verzekerd van levering van het product wat ik als pre-order heb gekocht?

In principe wel. Het komt echter wel eens voor dat:
- de fabrikant afziet van levering of het product volledig annuleert
- er niet voldoende voorraad leverbaar is waardoor wij (op basis van volgorde van bestellen) enkele klanten moeten teleurstellen
- andere onvoorziene omstandigheden ervoor zorgen dat we het artikel niet kunnen leveren

Dit komt gelukkig bijna nooit voor maar het is in al deze gevallen zo dat u uw volledige aankoopbedrag terug krijgt, U loopt geen enkel financieel risico.
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing