H0 DB Elektrisch treinstel Siemens Desiro HC (rood), digitaal (mfx+) sound Marklin 38462

10% KORTING PREORDER
Voor € 629,10 Oude Prijs € 699,00
Preorder
Datum Toegevoegd
232777
De verzendkosten voor bestellingen onder € 150, zijn € 7,95. Afhalen in onze winkel in Rotterdam kan ook en is natuurlijk GRATIS.

Electrisch treinstel Siemens Desiro HC

Voorbeeld: Electrisch treinstel type Siemens Desiro HC serie 1462/1862 van de Deutsche Bahn AG (DBAG). Een stuurstandwagon type 1462.0, 2e klasse, een middenwagon type 1862.0, 2e klasse, een middenwagon type 1862.5, 2e klasse en een stuurstandwagon type 1462.5, 1e- en 2e klasse. Kleur verkeersrood. Treinstel van het net Franken Thuringen. Model in de uitvoering vanaf december 2023.
Model: Met digitale mfx+ decoder en uitgebreide geluids en verlichtingsfuncties. Geregelde hoogvermogensaandrijving met vliegwiel in het midden van stuurstandrijtuig A ingebouwd. Alle 4 de assen in beide draaistellen worden door een cardan aangedreven. Antislipbanden. Stroomtoevoer vanaf het voorste stuurstandrijtuig, wisselend met de rijrichting. Speciale, zijdelings meeverende, kortkoppelingen. Met de rijrichting wisselend driepunts frontsein en twee rode sluitlichten, analoog brandend, in het digitaal bedrijf te bedienen. Dubbele A-licht functie. Frontsein kan conform het voorbeeld in 2 lichtsterktes geschakeld worden. Verlichting in de machinistencabine en de stuurtafel kan, net als de verlichting van de bestemmingsaanwijzers aan de fronten en aan de zijkanten, digitaal bediend worden. Standaard voorzien van LED binnenverlichting. In elke wagon is een buffercondensator ingebouwd voor het overbruggen van korte stroomonderbrekingen. Alle verlichting met onderhoudsvrije, warm-witte en rode lichtdiodes (LED). Meerkleurig interieur. Stroomafnemers kunnen digitaal op en neer bewogen worden. Veel los gemonteerde details. Kleinst berijdbare radius 360 mm. Lengte van het treinstel ca. 112,6 cm.

Eigenschappen electrisch treinstel Siemens Desiro HC:

  • Volledig nieuw ontwerp in uiterst gedetailleerde uitvoering.

  • Standaard voorzien van LED-binnenverlichting met buffercondensatoren.

  • Meerkleurige interieurs.

  • Stroomafnemers digitaal beweegbaar.

  • Verlichting van de bestemmingsaanwijzers digitaal te bedienen.

  • Frontseinen in twee lichtsterktes schakelbaar.

  • Machinistencabine- en stuurtafelverlichting digitaal schakelbaar.

  • Speelwereld mfx+ decoder met uitgebreide licht- en geluidsfuncties.

  • Veel los gemonteerde details.

 

U kunt de volgende bestanden bij dit product downloaden:

Meer informatie
Artikelnummer MAR38462
Merk Marklin
Schaal H0 - 1:87
Eigenschappen DB, Treinstellen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing