H0 Elektrische locomotief 1824 Strukton Marklin 39721

10% KORTING PREORDER
Voor € 386,10 Oude Prijs € 429,00
Preorder
Datum Toegevoegd
233691
De verzendkosten voor bestellingen onder € 150, zijn € 7,95. Afhalen in onze winkel in Rotterdam kan ook en is natuurlijk GRATIS.

Electrische locomotief serie 1800

Voorbeeld: Electrische locomotief serie 1800 van Strukton Rail B.V.Kleur geel met opvallende zij-opschriften van Structon Rail. Locnummer 1824 "Nicole". Model in de uitvoering vanaf 2021 met aanvullende bestickering "100 jaar Strukton".
Model: Met digitale mfx+ decoder en uitgebreide geluidsfuncties. Centraal ingebouwde geregelde hoogvermogens aandrijving met vliegwiel. Alle vier de assen worden door middel van een cardan aangedreven. Antislip banden. Met de rijrichting wisselend driepunts frontsein en twee rode sluitlichten. Verlichting analoog ingeschakeld, in het digitaal bedrijf te bedienen. Frontseinen aan locomotiefzijden 2 en 1 digitaal onahankelijk te schakelen. Meerdere lichtfuncties, zoals rangeerseinen en gevaar signalen, apart te bedienen. Verlichting in de machinisten cabines digitaal te schakelen. Verlichting met onderhoudsvrije, warm-witte en rode lichtdiodes (LED). Pantografen digitaal op- en neer te bewegen. Apart gemonteerde ruitenwissers, luchtroosters, handleiders en dakleidingen. Bufferhoogte volgens NEM. Remslangen worden als los aan te brengen onderdeel mee geleverd. Lengte over de buffers ca. 20,3 cm.

Eigenschappen Electrische locomotief serie 1800:

  • Exclusief bij Märklin en Trix.

  • Fijn gedetailleerde metalen uitvoering met veel los aangebrachte details.

  • Pantografen digitaal beweegbaar.

  • Cabineverlichting digitaal te bedienen.

  • Veel apart schakelbare rangeer- en bijzondere signalen.

  • Digitale mfx+ decoder met uitgebreide bedrijfs- en geluidsfuncties.

  • Bufferhoogte volgens NEM.

 

U kunt de volgende bestanden bij dit product downloaden:

Meer informatie
Artikelnummer MAR39721
EAN 4001883397214
Merk Marklin
Schaal H0 - 1:87
Eigenschappen Elektrische Locomotieven
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Copyright © 2020-nu Meijer & Blessing